18 Eylül 2013 Çarşamba

Kurutulan Çiçekler

Tatilciler bir bir evlerinin yolunu tutarken, Eylül’ünde kendini göstermesiyle birlikte saçlarımızda kıyafetlerimiz de başlayan sonbahar değişiminin evlerimize uğramasına çok az kaldı. Sonbahar ve Eylül birçoğumuza romantizmi çağrıştırırken, yazın pembeleri turkuazları yerini hakiler ve kahverengilere bırakmaya başladı bile.

Yaz aylarında evlerimizi renkten renge boyayan ve kokularıyla bize yaz geldi dedirten çiçeklerin yerine sonbaharın romantik ve ağır havasını yakalamak adına kuru dallar ve dökülen yapraklarla ev dekorlarınızla da sonbaharı karşılamak ister misiniz?



Öncelikle vazolarınızda Sonbahar temizliğini başlatmaya davet ediyoruz sizi. Sonbaharın romantik havasını kuru çiçek ve dallarla evinizin köşelerine taşıyabilirsiniz.



Sabah yürüyüşlerinizde ya da gittiğiniz her yerde bulabileceğiniz çalı parçaları ve bir vazo ile ufak dokunuşlarla birbirinden farklı sonbahar dekoratif çiçekleri ile evlerinizi sonbahar gelsin.



Üstelik sadece duvarlarınız ve köşeleriniz de değil, kurutulmuş dallar ve çiçeklerle  yemek masalarınız da sonbahar esintisiyle, keyifli akşamlar sizi bekliyor!